Nadcházející plány

Dobrý den,

máme za sebou úspěšné zakončení soutěže Okresního přeboru, kde nakonec bereme po právu první místo. Jsem moc hrdý na všechny kluky a na to, jakou práci v průběhu celého roku odváděli. Nicméně sezóna nám ještě nekončí. Stále před sebou máme důležité turnaje a zápasy, které je potřeba zvládnout se stejným přístupem, jako tomu bylo doteď.

Nejdříve ze všeho připomínám, že v neděli 12.6.2022 nás čeká domácí turnaj v Pozořicích. Slavnostní zahájení bude v 9:15 a první zápas v 9:30, sraz tedy bude v 8:45. Prosím aby kluci dorazili na čas. Podrobnější info s rozpisem zápasů vám pošlu do mailu.

V úterý 14.6.2022 uspořádáme po našem tréninku na hřišti v Pozořicích závěrečnou. Bude se konat v podobném duchu jak v zimě. Zhodnotíme si sezónu a řekneme si i něco o dalších plánech. Pokud opět přinesete něco malého na zub, určitě to ostatní ocení. Pro kluky bude opět připraveno nějaké občerstvení v podobě pizzy nebo jiného jídla a pití. Rád bych, aby se zúčastnilo co nejvíce rodičů, určitě to bude fajn.

Na řadu přichází poslední, ale možná nejdůležitější zpráva. Jakožto vítěz okresního přeboru Brno-venkov jsme byli pozvání sehrát utkání proti vítězi Okresního přeboru Bratislava-vidiek. Utkání by se uskutečnilo příští středu 15.6.2022 pravděpodobně v obci Láb na Slovensku. Jeli bychom tam společně s družstvem starších žáku z Podolí, kteří vyhráli svůj Okresní přebor a sehrají tam taky zápas. Okres by nám zajistil autobus. Ještě vám to napíšu do mailu, kam mi prosím co nejdříve potvrďte, kdo z kluků by se mohl zúčastnit. Tato zpráva přišla dnes a do zítřka to musíme potvrdit. Na podrobnější info tedy ještě čekáme, ale jakmile bude, dám vám vědět.

Tréninky stále pokračují v úterý a čtvrtek od 16:30 do 18:00.

Pěkný večer,

Filip Čech.

8 Responses

  1. Klára napsal:

    Filip taky všude bude 😀

  2. Martina Tinková napsal:

    Ondra na všech akcích.

  3. Lucka napsal:

    Vojta a Tom budou na turnaji,ale na Slovensko nepojedou.

  4. Pavlína Křížová napsal:

    Patrik je o víkendu pryč a Slovenska se nezůčastní

  5. Lenka Kršňáková napsal:

    Adam půjde na turnaj v Pozořicích i na Slovensku.

  6. Jana Mikulova napsal:

    Potvrzuji, ze Marek bude i na turnaji i na Slovensku.

  7. Jiří Stejskal napsal:

    Šimon jde na všechny akce.

  8. Kateřina Chládková napsal:

    Patri bude i na turnaji i na Slovensku